FÖRBAND ÅT ALCAZAR!

Nu så är jag tillbaka i härliga Sunne! Har precis kommit hem från Trädgårdsfestivalen! Superfina och mysiga trädgårdar fanns där, Martin Timell skakade rumpa och fick oss att skratta trots att han pratade om att man inte ska använda högtryckstvätt på huset innan man målar! Jag lyckades hitta ett hattstånd och gjorde så klart några inköp! Fairtrade-hattar! Har alltid längtat efter att få gå runt som Julia Roberts i Pretty Woman, ni vet den där vita hatten med stort brätte… Nu blir det sanning ser det ut som! Blå eller svart!? :-) Bra initiativ med festival tycker jag! Kul med nya saker!
Audition igår också! Jag kom dit, vi lyssnade på låten, Stig Lindell (pianisten) tog ut låten och sen sjöng jag den för juryn. Mycket odramatiskt, bra stämning och kul, tro det eller ej! Jag blir fortfarande otroligt imponerad av musiker som kan spela en låt efter första lyssningen.. Det är mitt långsiktiga mål.. Svensktoppen Nästa ger chansen att, om man får mest röster av er lyssnare, få kvala in på Svensktoppen så jag skulle verkligen behöva er (om jag kommer med) när det väl sätter igång!! Lyssna efter ”Rise” och iNA så är jag er evigt tacksam!
Har funderat länge på att blogga. När jag fick frågan om att blogga här på Sunnebloggen så sådde det ett frö till att starta en egen blogg. Så vill ni fortsätta följa mig och mitt liv så kolla in http://www.inasweden.blogspot.com/! På iNA’s life kommer jag uppdatera er om vad som händer och försöka involvera er i allt som händer, med start imorgon!
Så nu är det officiellt sommar, jag bestämmer att solen kommer fram i veckan så vi får det som vi vill ha det! Varmt och skönt.. Vill tipsa er om en sak ni inte får missa i sommar! Jag kommer vara förband åt Alcazar!!! Det är stort och det kommer bli galet kul.. Så jag vill ju så klart se er alla där! Jag och Johan Gustavsson tillsammans med dansare ska få stämningen på topp genom ös, tryck och sväng! Så kommer ni……..?!?
Tack för nu och vi ses på Sunne…!
Puss! iNA

Kommentarer

Grattis till dig! Du är otroligt duktig. Ännu en stjärna är född i lilla Sunne :-)
Kram Sussie
iNA sa…
Tack..!
Och nu är det bara att köra vidare..!
Ny vecka och jag är glad åt måndag!

Kram!
i

Populära inlägg