Wooooohhhooooooo!!!! Living the dream!

Jag antar att ni är helt galet nyfikna på hur det gick igår!? Det gick skitbra! Världens grymmaste publik och helt galet kul! Nu har jag äntligen fattat vad det är jag, och vi, slitit för och vad som är värt att lägga ner sin tid på. Tiden är dyrbar! Ledsen men jag hann inte lägga upp bilder igår tyvärr..! Anledningen till det var följande.. Vi hade soundcheck 13.40 – 14.00. Tight med tid, allt måste vara på plats för att man ska hinna få ett bra soundcheck. Jag och Sanna kom dit ca kvart i ett och tyckte att vi hade ganska gott om tid. Men ack så vi bedrog oss. Ann skulle hämtas i Täby så Chris och Jessica fick störtdyka iväg. David ringde från tunnelbanan, tydligen hade en förare kollapsat så all trafik var nere. Han sprang (!) typ hela vägen från Skanstull. Den underbara soffan som ni sett bilder på hade fortfarande inte levererats och till råga på allt hade vi glömt skivan med musiken på! Gaaaaah med andra ord! 13.25 kom en lastbil som jag bestämde mig för skulle innehålla vår soffa och yes så rätt jag hade! Helt otroligt! Alla kom i tid och vi hann! Soundcheck gick skitbra och det kändes trots allt lugnt på scenen! Här har ni vår stylist Charlotte som gör det sista på sötaste Ann precis innan vi ska upp på scen.! Ja, jag vet! Det blir mycket bilder nu men dom blev ju så galet snygga!!! Jag och Chris, the artist and the best choreographer in the whole world! Love you!
David going crazyliciousely snygg!
SnyggSanna i en härlig kitchpose!
Här står vi precis innan show när vi drar igenom numret en sista gång, fixar den sista maken och snörper åt korsetten lite extra! :-) (Och posar som ni ser!)
Vi fick superbra respons av de vi pratade med och de tyckte verkligen det var bra. Och när detta kommer från de mest kritiska dansare och artister då kan man ge sig den på att man är ”on to something good”! Nu är det bara att köra!!!
Hear me out på P4 imorrn kl 11.00!! Då pratar jag lite mer om showcasen och mitt liv. Pratade med Hedvig (programledaren) förut och det verkar som att det blir lite studentsnack blandat med barndom och jag ska göra det så spännande och intressant jag kan! Ni får till och med höra låtarna vi körde igår!!
Tack för visat intresse, kära och käre läsare! Idag är jag hög på livet så: Love You!
ina

Kommentarer

Populära inlägg