Till Amsterdam på fotbollscup

Hej igen Jag ska berätta lite mer om fotboll idag. I maj den här året var vårat lag Rottneros - lagbild på oss ser du ovanför - till Holland på cup. Vi åkte torsdag morgon med en buss till Karlstad. Sen åkte vi tåg från Karlstad till Göteborg. Sen Göteborg till Köpenhamn. Vi åt hamburgare i Köpenhamn på Mc Donalds. Det kostade 62 kr för en hamburgare - lite dyrt!
Sen åkte vi tåg från Köpenhamn till Amsterdam. Det tog 14 timmar. Vi sov i kupéer. Vi sov 6 stycken i en kupé. Vi var totalt 33 personer.
Nästa dag kom vi fram till Amsterdam och köpte lite grejer och sen gick vi till Anne Frank-huset och hade en rundtur med båt. Sen åkte vi med tåget från Amsterdam till Amersfoort för att träffa våra värdfamiljer. Vi var hos våra värdfamiljer i 3 dagar.
Nästa dag hade vi träning tillsammans med Quick (mitt gamla lag). Efter det åkte vi till en badplats och badade. På kvällen åt vi pannkaka .
Dagen efter hade vi cupen och vi mötte riktiga bra lag. Vi kom 3:a av 5. Vi mötte mitt gamla lag Quick och vi mötte ett proffslag(fc omniworld).
På kvällen grillade vi korv och hamburgare med våra värdfamiljer. Dagen efter det åkte vi med tåget från Amersfoort till Amsterdam. Vi gick in på Amsterdam Arena (se bilden ovan) och efter det åkte vi med tåget från Amsterdam tillbaka till Köpenhamn. Sen med tåget till Göteborg och till slut Karlstad. Sen åkte vi med bussen tillbaka till Rottneros.
Det var roligt att höra kommentarer från mina lagkamarater. Dom tyckte exempelvis att det finns många bilar, stora hus, stora affärer och folk som cyklar väldigt mycket i Amsterdam.Vi var totalt 5 dagar i Holland. Vi tyckte att det var jätteroligt.
Vi hoppas att Quick kommer till Rottneros om två år på cup. Michiel

Kommentarer

Populära inlägg