Samarbete

Hej !

Fredag. Skolan började som vanligt. Efter att vi läst startade vi med vårt Fantasy arbete. Det är något som jag tycker är jätteroligt i skolan. Man får använda sin fantasi och det är både jobb med händer och huvud. Sedan är det roligt att vi samarbetar.

Efter skolan så packade jag lite saker för jag och Ebba skulle på tjejkväll hos Minda. Men två killar, Martin och Pontus skulle också vara med. Mindas lillebror Nicolaus var förstås med så killarna var egentligen tre. Klockan fem kom jag till Minda. Ebba kom lite senare. Vi gjorde Tacos, med lite hjälp av Malin, Mindas mamma. Sedan åt vi, det var gott. Efter maten skämtade vi lite med killarna. Efter vårt skämt som vi skrattade mycket åt såg vi på film. New Moon, andra filmen av Twilight sagan. Den var riktigt bra. Jag längtar till den tredje delen ska komma ut på film.

På morgonen tittade vi på Titanic. Minda har en R2D2 robot som projektor, coolt tycker jag. Titanic är en riktigt bra film och verkligen värd de 11 Oscars som den fått.

Mamma, pappa och syrran kom och hämtade mig. Micha skulle övningsköra till Charlottenberg. Vi skulle passa på att handla lite på köpcentret.

Jag fick ett par längdskidspjäxor, kofta och tre linnen.

/Lian

Kommentarer

Populära inlägg