Ny gästbloggare: Angela Lidin


Jag har fått glädjen att vara gästbloggare på Sunnebloggen och då passar det bra med en kort presentation till att börja med.


I min profil på bloggen har jag skrivit följande: "Jag är Konstnär, Ton & Ordbrukare - en underbart levnadsglad och nyfiken livsnjutare - som bloggar om mina spontana tankar, funderingar och reaktioner på det som sker omkring mig.

Jag trivs bäst framför spisen, så ibland undrar jag om det inte sitter någon stackare där ute som frågar sig var hennes utlovade gudagåvor tog vägen!

Min positiva livssyn kommer inte av att jag saknar svåra erfarenheter i livet - utan av att jag överlevt, dem till trots.

Jag längtar efter en framtid där man kan dela sina svåra erfarenheter med andra utan att anses som ett offer och utan att andra dömer dem som felat. En framtid där helandet står i centrum.

Just nu jobbar jag och min familj på att bygga upp Ordbruket till en plats där djur och kultur kan frodas, för Ordbruket är inte bara en blogg på nätet utan även en liten gård på gränsen mellan saga och verklighet."

Ursprungligen är jag från Medelpad men sedan snart två år så bor jag alltså på en liten gård i Lisjöberg, med make och två söner samt diverse djur.


Kramar från mig!

Kommentarer

Populära inlägg