Livet ska upplevas live!


Genom hela mitt liv som artist, ordbrukare och konstnär har jag låtit mig inspireras, men aldrig så mycket som jag inspirerats av att komma hit!


Nej, jag säger inte det för att jag inviterats till att gästblogga, utan för att jag inser vad Värmland har betytt för mig i mitt skapande. Allt har blivit djupare på något sätt. Visst har skrivarkurserna i Ransäter och Sunne påverkat mig mycket, men utan naturen själv och människorna jag har mött så hade de inte fått en sådan stark effekt.

Det här med Pennelina kräver sin förklaring. Jag började blogga strax efter att jag kom till Lysvik och jag var nyfiken på om någon skulle läsa det jag skrev, även om de inte visste vem jag var. Därför skapade jag Pennelinas Ordbruk. Det förvånade mig hur många som följde med!

Även om det idag inte är någon hemlighet vem jag är så håller lite grand isär min roll som ordbrukare och artist. Men, tillbaka till naturen nu...


 
Jag fick en kamera för några år sedan som jag fick stort bruk av när jag kom hit. Året runt kan man finna mig högt och lågt med kameran i högsta hugg! Det har verkligen blivit ett stort intresse som inspirerat mitt skrivande ofattbart mycket!


Blomflugorna, som jag trodde var sånt som invaderade gamla bananer, har till och med blivit till en tecknad serie. I ärlighetens namn så var det blomman som kom först, men det ska vi tala tyst om. För han har tillräckligt stort ego redan!

Det blev lite av en utökad presentation det här, men poängen jag vill få fram är att vi bor i en miljö som inbjuder till kreativitet och skapande. Det gäller bara att öppna ögonen och hjärtat så att vi kan se det! Kanske är det lätt att bli hemmablind ibland, men då är det bara att kliva ut ett par steg utanför trygghetszonen och ta ett djupt andetag. Livet ska upplevas live!

Kommentarer

Populära inlägg