Höstkalla dagar fyllda av hästliv

Hej!


Då var det dax att skriva lite igen. Mina dagar är långa och det är mycket att göra, middag blir det oftast inte före kl 8, och nu när Idol har börjat blir det att äta framför TV:n! Sen somnar man snabbt, oftast i soffan, lite av en dåliga vana jag har. Idag hade vi in en stor hästflock i stallet på runt 40 hästar för att kolla att alla mår bra. Några skulle hämtas av sina ägare, då var det fram med chipavläsaren för att se vilken häst som var vilken. Alltid spännande. De ändrar sig mycket när de växer så ägarna känner ofta inte igen dom, om de inte sett dem på något år. Några ston skulle ultraljudas och någon veterinärbesiktas .

Sommaren som kom förra veckan till Skåne är som bortblåst igen, nu är det ganska blåsigt och kallt. Min arbetskollega som har arbetat på Island ett år tycker det är skönt nu när det inte är så varm medans jag fryser!

Nu är det snart helg men den är ganska fullbokad. På lördag ska jag hålla lite ridlektioner och på söndag är det stor tvätt av hästarna, för vi ska nämnligen åka till Tyskland och tävla nästa vecka. Några hästar ska avelsbedömmas och jag ska tävla på min Kjarni. Det blir roligt, vi åker med 5 st hästar på måndag och blir borta en hel vecka. Tävlingen ligger lite norr om Hannover så det är ca 60 mil att köra, men att köra långt är jag van efter denna sommarens resor. Mamma kommer ocskå åka och för henne är det verkligen långt. Hon tar dock färjan från Göteborg.

På söndag kommer det en dam som är reporter för olika tidningar och ska göra ett reportage om mig och min bästa kompis Linda som också tävlar i landslaget. Det blir väldigt spännande och roligt!

Nu är det dax att sova igen, hoppas på en mindre stressig dag imorgon!

Hörde att jag skrivit fel adress till min hemsida, den ska vara http://www.birkebrosislandshastar.se/

Vi hörs imorgon igen! // Josefin

Kommentarer

Populära inlägg