JAG GJORDE DET!

Va?! Har jag redan bloggat i två veckor? Men jag som skulle skriva om så mycket! Prioriterade jag verkligen rätt nu? Kanske ska jag öppna en egen blogg efter detta, för det här var ju faktiskt roligt. I så fall kan den heta Brunettmoris och så kan jag lägga in en massa bilder från min vardag. Det blir nog inte många märkeskläder och modemagasin där inte. Istället skriver jag kanske om FRG, religion, motorsport, Värmlands första riktiga LLA, personligheter, konserter, närradion, jobb- och föreningsminnen… Listan kan göras lång. Nu har jag ju fått smak på det här! Nej, allvarligt talat skulle jag inte orka blogga kontinuerligt. Det är nämligen inte helt lätt att få ett par timmar ”över” varje dag. Fullständigt ohållbart i längden med tanke på att man har en familj, ett hem, en hel del jobb och andra intressen.

Dessa två veckor har varit väldigt intensiva och med så kort förberedelse inför varje inlägg (läs: kvällen innan det skulle läggas ut), så har det varit en utmaning att få till ett bra språk och ett någorlunda intressant innehåll. Samtidigt har det varit väldigt bra att ha tidspress. Nu har jag något att skylla på om det blev dåligt och så hann jag inte jaga upp mig lika mycket som jag skulle ha gjort om jag vetat det långt innan. Men fotona skulle jag kunnat ha valt med bättre omsorg ifall jag hade haft mer tid. För att ingen skulle ”drabbas” av att jag bloggade, så valde jag att inte namnge några personer eller lägga ut några närbilder på andra än oss i familjen.

Det blev mer ett slags krönikor än ordinära blogginlägg, men det var ett medvetet val. Ambitionen var att skriva om mitt liv i Sunne med både humor och eftertanke samtidigt som jag ville variera ämnena så att de flesta skulle finna åtminstone något inlägg intressant. Kanske har jag lyckats, kanske inte. Jag är i alla fall väldigt tacksam för att jag på detta sätt fått vara en tillfällig gäst i ditt liv. Jag överlevde! Nu är jag en erfarenhet rikare och självförtroendet har faktiskt stärkts lite på grund av alla snälla kommentarer som jag fått från er här på bloggen, facebook, mejl och irl. Dessutom har jag numera nytvättade mattor i gillestugan. ;-) Imorgon ska jag fira med att gå till Play Palace, återuppliva gamla minnen och lyssna till Snowstorm när de förhoppningsvis spelar Hon älskar snabbt, Sommarnatt, Streetwalker och Lämna mig inte ensam. Nästa vecka ska jag ta nya tag med nya uppdrag, men det är en annan historia. Här återstår nu bara att önska dig allt gott framöver, du unika och värdefulla medmänniska. TACK och FÖRLÅT! / Maria ”Moris” Bornstedt

OBS! Eventuella klagomål på mina blogginlägg skrives i denna ruta: □ Texta tydligt!

Kommentarer

Anonym sa…
Gissa om jag kommer att sakna att inte kunna börja dagen med att läsa dina inlägg! Får man be om en favorit i repris så småningom? :)
/K
Anonym sa…
bra gjort!
Anonym sa…
REDAN slut!?!? Skaffa en blogg du, dä tar inga 2 timmer/ dag å språke kan en varier bar dä ä personligt och på en för sig själv lagom nivå! Gå på Snowstorm du, tänk dig att du ä på folkan, sunnemo, hagfors, munkfors, arvika eller nått annat ställe där man upplevt dessa skönsjungade "grabbar". Själv har ja tänkt föda barn...kansk skull gå superduper lätt te tonera av Snowstorm?! =) Cicci

Populära inlägg