Johan Gustavsson tar plats på scenen

Hej!
Johan Conny Morgan Gustavsson 31 år gammal, musikalartist och singel. Sen är pappret tomt. Vad finns det att skriva om tänker jag. Inte ett jävla skit visar det sig efter 7 koppar kaffe på ett fik i Gamla Stan, personalen börjar titta snett på mig, kanske bäst att jag går… eller nej, en kopp till!

Jag tänker bjuda in er i min vardag för en stund, en vardag där jag jobbar som musikalartist, biografföreståndare samt servitör. Varje helg spelar jag i barn och familjemusikalen Bamse & Världsmästaren i Elakhet på Intiman i Stockholm. Jag är inne på mitt fjärde år på den teatern efter att ha spelat Pelle Svanslös i två olika produktioner. Det är en härlig teater, som ett andra vardagsrum, men det kommer jag skriva mer om sen.

I helgen hade vi inspelning för Zillah och Tottes Ap‐TV som kommer att sändas någon gång på TV4 i februari. Totte följer Bamse en dag på teatern och lär sig hur det fungerar på en teater. Det var jättekul att få träffa denna otroligt begåvade buktalartjej som redan som 18‐åring var med och vann Talang 2007 i TV4.

Det är otroligt kul att få spela för barn, de är så spontana och härliga; gråter när det blir läskigt, skrattar högt och hjärtligt när det är kul och helt ohämmat skriker ut spontana rop som ”Bamse, akta dig för räven, han kommer lura dig” eller när Bamse blir förstenad ”Bamse är död, jag vill gå hem nu”.

Igår var det en liten kille som hade varit och tittat på första föreställningen som vägrade gå från teatern om han inte fick träffa Bamse. Han hade med sig nio stycken nappar han ville lämna till Bamse. han var så otroligt söt och sa med liten spröd stämma ”Här får du mina nappar Bamse, för nu ska jag aldrig mer suga på en napp. Och när jag ska somna ikväll så är du det sista jag ska tänka på”. Man blir varm i hjärtat.

och apropå… Han skrämmer mig

Kommentarer

Populära inlägg