"En flygande fågel får allt"

"En sittande fågel får ingenting, en flygande får allt". Det ordspråket lärde jag mig av en farbror när jag var 10 år och det påminner om hur jag har levt mitt liv. Full attack och raka rör.

Så när jag inom kort tar pension så blir det en omställning från bottengas till tomgång. Risken är att det går en vecka och jag börjar tycka att det inte händer nåt...

Men jag ser framför mig att jag får tid att göra sådant jag vill, som jag hittills inte har hunnit med. Som att ägna mig åt min fru Barbro, min dotter och hennes familj, och ta hand om huset och sommarstugan.

Mina veteranbilar och mopeder ska jag renovera och jag tänker att jag får tid att hjälpa andra med lite småreparationer av olika motorer. Händer det inte tillräckligt mycket så ser jag till att det gör det...

Just idag har jag med mig ryssar som ska få lära sig köra bil. Och på plats i Antilla har vi redan några ungrare. Det är fantastiskt roligt att träffa nya människor. Under mina år i rallysvängen har jag lärt känna folk över hela världen. Pengar har inte rallyt gett, men jag har blivit rik på vänner!

Tack för mig på Sunnebloggen!
/Sören

Kommentarer

Anonym sa…
Kör hårt Sören! Gasen i botten rätt in i kaklet :-) Det har varit rolig läsning!
Anonym sa…
Är det redan slut på bloggandet??? Det har varit rolig läsning! Tack. Repris vid ett senare tillfälle?

Populära inlägg