Jag är en riktig hoppjerka

Sunnebloggen, 29 mars

Igår berättade jag att jag liksom blivit kvar i Sunne utom en tur till Gotlands djupa skogar. Jodå det finns faktiskt en hel del skog där och när man ska klättra upp i de högsta tallarna som duvhökarna hade en förkärlek för gungar det rätt bra.

Att jag hamnade där, i toppen av en tall är nog lite typiskt för mig.

När jag ser på min yrkeskarriär hittills så kan den liknas med att hoppa omkring på isflak. Genom åren har jag gjort ganska rejäla hopp mellan olika branscher och ibland har det nog varit både öppet vatten och svag is men på nåt sätt har det funkat.

Förutom att kela med hökar på Gotland har jag bland annat sålt motorsågar och leksaker, rensat ogräs, produktionsplanerat, varit ”boknodd” på Fernlöfs och lagat en och annan lunch på Saffran och Vitlök.

Nu känns det dock som jag har hoppat iland.

Att få arbeta med ungdomar och frågor kring mänskliga rättigheter känns verkligen rätt och jag hoppas att det också avspeglas i det jag gör.

Earth Hour - konsert
Innan jag ger mig för idag måste jag gratulera alla som kom till kyrkan i lördags när Svante och Katarina Henryson bjöd på en fantastisk musikupplevelse.

Snacka om känsla i framförandet, cellon blir nästan som en levande organism i hans händer. Hela arrangemanget fick ju också en fin inramning med vår nykläckta miljöfilosof Hanna Kulle, eldshowen och Gun-Britts kloka ord på kyrkbacken.

Synd bara att det var så oerhört många arrangemang på samma dag, annars hade nog ännu fler fått chansen till en minnesvärd musikupplevelse och en tankeställare om tingens ordning.

Ha det gott mina vänner
Lars

Kommentarer

Populära inlägg