Åse Palms bloggstart

Hejsan allesammans!

Mitt namn är Åse Palm och jag kommer från ett fint litet ställe som heter Mangskog som ligger strax utanför Arvika. Jag är en glad prick som ni ska få följa i två veckors tid. Har aldrig bloggat förr så det ska bli kul. Är uppvuxen och bosatt i Mangskog tillsammans med min mamma, pappa, bror och våra tre katter. Jag är väldigt glad över att få bo på ett så fint ställe som jag gör. Mangskog är en mycket vacker plats.

Jag är en trevlig människa som oftast är glad och tycker alltid det är roligt att lära mig nya saker , trivs bra när jag får vara utomhus och njuter av livet. Mina fritidsintressen är bland annat att fotografera, jakt, skog och självklart umgås med mina nära och kära.

Går första året på Södra Viken med inriktning skog. Jag trivs jättebra på skolan och eftersom Mangskog ligger ett par mil ifrån skolan bor jag på internatet under veckorna. Att bo på internatet är hysteriskt roligt och gemenskapen är jättebra.

Jag har alltid varit intresserad av sport och idrott och älskar att träna. Har under flera år spelat fotboll och tävlat i skidåkning, tävlar dock inte längre med jag håller gärna på med detta på fritiden för att de är roligt. För tillfället håller jag på med en sport som heter Stihl Timbersport.

Glad Påsk i efterskott!

Kommentarer

Populära inlägg