Hon kom till mig – Wow vad hon är vacker!

onsdag 6 april

Jag måste erkänna att jag saknat henne.
Känslan när hon åter smekte min kind och lekfullt rufsade mig i håret spred en behaglig värme i hela kroppen.

Hennes närhet gjorde att minnen kom tillbaka till mig. För mitt inre såg jag bilder från våra tidigare möten, jag kunde se mig själv sitta på en sten i strandkanten och låta blicken förväntansfullt ligga vid horisonten i väntan på att hon skulle dyka upp.

Samtidigt som jag längtat har jag varit lite orolig för hur det skulle gå när vi äntligen sågs igen. Det har trots allt gått lång tid sen sist. Jag vet av erfarenhet att hon kan vara lite lynnig och ibland till och med kylig. Samtidigt älskar jag henne så mycket att jag är beredd att stå ut med det.

Sista tiden har jag kommit på mig själv med att lite otåligt vanka av och an och förbanna varje dag som hon inte dykt upp och nu när hon äntligen är hos mig är jag besviken över att jag inte ger mig tid att njuta av den värme och kärlek hon sprider omkring sig.

Nu har det bara gått ett par dagar men än så länge har vår återförening varit kärleksfull och stillsam och just nu vill jag bara låta mig omfamnas och njuta av närheten.

Givetvis tänker jag inte behålla henne för mig själv utan jag hoppas verkligen att om du inte redan träffat henne snart får bländas av hennes skönhet och värme.

För nu är hon här
och vårens värme räcker åt alla


Kram å hej
Lars

Kommentarer

Populära inlägg