Upptaktsträff för Sunne gammelgolfare H55!

Vårens första sammankomst för herrar över 55 år hölls på restaurang Nils Holgersson den 20 april. Ett möte där vi diskuterade sommarens aktivisteter på vår vackra golfbana och tävlingar runt Värmland. I år kommer vi att ha spel varje onsdag med början kl 09.00 och tävlingar på både 9 och 18 hål, allt efter hur man orkar och känner sig för dagen. Vi i Sunnes H55 kommitté gör allt för att så många som möjligt av herrar med många år på nacken skall ha en möjlighet att få vara med och tävla. 

Det finns ingen annan sport som ger så mycket tillbaka för de gamle, en skön promenad och bollspel. Många av medlemmarna är över 80 år och ”still going strong”.
I år planerar vi en resa till Melleruds golfklubb i maj och en resa till Kongsvingen i september. Under spelåret är det dessutom matchspel för H55 och H75 samt tävlingar på olika banor varje måndag.

En sak som vi diskuterar är att ha ett samkväm och tävling mot Sunne Gk:s damer. Det lär komma flera förslag med tiden.

Om det är någon herre över 55 som läser det här och ännu inte funnit fram till oss, hör gärna av er eller kom till våra onsdagstävlingar. Vi lovar att ta väl hand om er.

Sunne Golfklubb/Kjell Herbertsson

Kommentarer

Populära inlägg