Sunne en del av den jag vill vara

Tankarna bara svävar runt i huvudet, eller snarare runt huvudet för ingen av dem vill stanna upp och formatera om sig till en konkret text.  Kort och koncist. Hur gör man det?
Att vara realistisk har aldrig riktigt varit min grej, men på många plan är jag så innerligt tacksam för det. Dans hade troligtvis inte varit vad det är för mig idag om jag sett en annan sanning som verklighet. Så tack för att jag får ha min egen värld och verklighet. Vem det nu är jag ska tacka. Troligtvis och förhoppningsvis väldigt många.

Mitt namn är Sanna Jansson, uppväxt på Verkstadsgatan i Sunne och som för mig fortfarande är den bästa platsen på jorden.  Trots detta är jag numera mycket trivsamt bosatt i Stockholm där jag om 9 dagar har utbildat mig till professionell dansare på Balettakademien. Whoop Whoop! Under dessa två bloggveckor kommer ni att få följa med under finalen av dessa tre år, då vi repar inför slutföreställningen “En Som Vi” på Dansens Hus. Har möten och repar inför det kommande livet med danskonceptet BRANDED, samt repar inför föreställningen “TRIPLEX - inside the box and out“ med NUDANS som är ett studentprojekt som jag är en del av på Göteborgsoperan. Allt detta finns på Facebook om någon är nyfiken!

Jag är väldigt stolt över att få chansen att skriva på Sunnebloggen eftersom att Sunne är en del av vem jag är och vem jag vill vara. Det är en plats att komma tillbaka till, om och om igen! Avbryter lite abrupt nu, för vill stretcha innan jag går och lägger mig, annars kommer sista jazzklassen med Karl & Knut (två jazzgudar ifrån Norge) imorgon (läs idag) inte att bli särskilt lustfylld.  Ha det bra så länge!

// Sanna

Bilden är tagen av Anders Larsson och är tagen inför Dansens Hus. Även min profilbild på Facebook, tänkte att det kanske blir lättare att placera mig då!

Kommentarer

Anonym sa…
Härlig läsning, tack för den och lycka till med dansen och framtiden./Kathrin R

Populära inlägg