Stockholm - Göteborg

Har nu suttit och försökt lyckas med konststycket att- utan att förtvina inombords- fördriva två timmar på Centralstationen i Stockholm. Åkte i vanlig ordning ifrån något som satte ett flertal käppar i hjulet för att kunna komma hem. Mina nycklar. Tur att Salla Kuusinen är bäst i världen och städar upp efter mig där orkanen (jag) dragit fram. Jag är nämligen väldigt nära vad man brukar kalla att vara på två ställen samtidigt.

Har under den senaste veckan åkt fram och tillbaka mellan Stockholm och Göteborg fyra gånger. Först spenderade jag tre veckor i Göteborg och repeterade och tränade inför projektet NUDans på Göteborgsoperan. Sedan var det dags för avslutningsföreställning på Dansens Hus- vilket var i helgen- och igår morse klockan 06:00 bar det av till Göteborg igen efter att vi haft vår avtackningsmiddag med klass och lärare från Balettakademien. Klockan 10:00 hade vi klass med Göteborgsoperans dansare och efter det var det rep i 6,5 timmar.

Att säga att jag inte var på topp var en smärre underdrift och det kändes verkligen hemskt att inte kunna leverera på sin rätta nivå. Men efter denna fantastiska helg hade jag aldrig valt att göra detta ogjort. Någonsin. Man lär sig något nytt varje dag och nu har jag lärt mig att om det känns rätt ifrån början, med magkänslan och hela grejen, spelar det oftast ingen roll hur utfallet blir. Man har åtminstone lyssnat på sig själv och viktigare än så blir det inte.





Bilder ifrån Dansens Hus

Kommentarer

Populära inlägg