Dagen efter

Dagen Sunne- sundet ! Vi som jobbade med arrangemanget hade en otroligt tight vecka inför detta otroliga event där svenska världseliten tävlar runt vår mejeriäng, marina och dessutom med Norges stolthet Petter Nordhaug som - visar det sig - är en stor svenskvän ! Över tolv tusen var vi som såväl jublade denna sköna julikväll över stordåd !

Vårt kommunalråd Ola Persson agerade såväl starter som prisutdelare och den mest imponerande insatsen i övrigt stod den frivilligt inkallade funktionärsstaben för : Gräsmarks GOIF,Sunne SLF ,Sunne Alpina. Utan deras ideella insatser så skulle ett evenemang av den här storheten aldrig kunna genomföras !

Nu ska vi stolta titta i backspegeln : Skid - SM ,Skid - VM , Världskuppen för handikappade samtidigt som Alpina kuppen för handikappade i EUROPA genomfördes i Ski Sunne . Många årligen återkommande arrangemang som hästhoppningstävlingarna och vattenparken cup är även de arrangemang som bygger på att vi ställer upp utan tanke på att tjäna någon krona på vår insats ! Så bygger man framtid ! Det finns många insatser som i detta sammanhang bör harrangeras !

Nu börjar sommarinspirationen med blommande klöverängar och sköna bad . MEN Berättarladans föreställning får ingen missa !/Urban Edberg

Kommentarer

Populära inlägg