Tack för det Sunnebor – det hade jag inte kunna drömma om!

Den första augustiveckan 2011 mullrade det ovanligt mycket i Sunne. H-DCS hade sin årliga internationella träff i Fryksdalen och satt en prägel på livet i Sunne som jag tror de flesta uppskattade.

Vi blev 2000 HD-älskare som körde motorcykel, dansade, åt, shoppade och trivdes alldeles otroligt bra, kommentarerna på hemsidan var ett enda långt hyllningsmeddelande till trakten och dess invånare. Självklart fick vi som arrangerade det hela en hel del virtuella klappar på axeln.

Vi hade tillsammans med kommunen, Besterman AB och Micke Herbertsson, utsett ett camping- och ett festområde som vi ansåg bli optimalt för ett arrangemang av detta slag.

Området kring Motionscenter samt Folkets Park Kolsnäs blev skådeplatserna.



För att ni som inte hade förmånen att delta, länkar jag nedan till programbladet som producerades speciellt för detta.

Jag vill passa på att tacka SunneNytt (kram till Sussie och Stina – ni är bara bäst) Ramströms tryckeri (inga kramar grabbar… ni vet att jag diggar er ändå) samt Sunne kommun för produktionen av densamma – det är första gången i klubbens historia som något liknande tas fram.

Programbladet för HD-träffen i Sunne

Eftersom klubben inte haft sitt styrelsemöte ännu och där fått redovisat alla siffror runt arrangemanget, kan jag inte gå in på detaljer. Jag kan meddela att träffen gick enligt budget, att Västra Ämtervik IF samt de killar som frivilligt städade, gjorde ett i det närmaste overkligt bra jobb – tack tusen gånger till er!!

Linda på motionscenter, Dahlström med personal, Anders som gjorde kartor, Peter Obbarius och Mattias Blomqvist som fixade ljud och ljus till artisterna, polis och räddningstjänst, jag har säkert missat några i hastigheten – ni är alla stjärnor på min himmel.

Till sist, Peter Besterman, tack för dina goda råd, Micke Herbertsson – du kan det du håller på med och vilken personal du har sedan, krama alla från mig.

Mitt personliga favoritminne från träffen är kortegen!Jag åkte först med Ola Persson bak på bönpallen, tätt följd av klubbens president med Olas fru, framför ytterligare ett par hundra motorcyklar.

När vi svängde höger vid rödljusen upp på Storgatan fick jag en chock (av glädje och förvåning) HELA Sunne stod i tredubbla led längs med hela gatan.

Jag hade ståpäls så min skinnjacka såg ut som en fluffig dunjacka – otroligt!

Tack för det Sunnebor – det hade jag inte kunna drömma om!

/Ronny

Kommentarer

Populära inlägg