Då var medlemmarna i Nätverket Majorskorna min räddning!

Jag återkommer till Majorskorna! Ibland kan det vara svårt att konkret säga varför det är viktigt att nätverka och t.ex. vara medlem i Majorskorna. Som ett talande exempel på detta kan jag beskriva min sits för två veckor sedan.

Jag hjälper en ekonomisk förening med löpande bokföringen och sammanställning av bokslut (OBS föreningen finns inte i Sunne) och trodde att bokslut skulle gå fort och enkelt! Det visade sig vara fel! Ett jobb som jag trodde skulle ta en förmiddag… max en dag, tog istället fyra arbetsdagar. Årsredovisningen skulle vara klar ett visst datum och det fanns en hel del som behövdes ändras och ordnas till i denna förening. Jag insåg att jag behövde snabb hjälp med detta! Då var två medlemmar i Nätverket Majorskorna min räddning!

Ringde till en Majorska för hjälp med sammanställning av årsredovisning och till en annan för revision. Allt detta bokas på en timme! Då var jag oerhört tacksam att jag hade dessa kontakter och att vi setts många gånger så att jag faktiskt kunde be om snabb hjälp! Slutligen kunde jag lämna ifrån mig årsredovisningen i tid! Tack till er som hjälpte mig!

Trevlig helg!
Lina

Kommentarer

Populära inlägg