En "bonnjänta" med en gnutta storstadsådra

Att få vara med och blogga här har varit en rolig och reflekterande upplevelse. Mycket tankar som spinner när man ska dela med sig av ens vardag och tankar. Summa summarum, det har varit väldigt kul!

Man reflekterar mycket och tänker igenom ens vardag och vad man faktiskt vill säga. Jag är nog en riktig "bonnjänta" med en gnutta storstadsådra. Gräsmark är som jag nämnt innan hem.

Ibland måste man åka bort en sväng eller ställa sig utanför sig själv för att riktigt se vad det är som är så charmigt och tilltalande med just hem. Hem är där ens människor finns och så är det definitivt för min del.

Familjen är väldigt betydelsefull för mig, jag älskar när vi samlas allihop för ett födelsedagsfirande eller åker över till mostrarna på en kopp kaffe. Sitta och lyssna på när mormor och morfar berättar om släktingar man aldrig har träffat som att man visste precis vilka det var. Det blir en del av ens historia och ger mycket åt känslan att ha rötter. Jag skattar mig väldigt lycklig över att få ha hamnat just här!

Vad framtiden har att erbjuda vet man aldrig, men vi får hoppas att det blir något alldeles utmärkt! Jag hoppas att restaurangen utvecklas och att det kan bli ett ställe som folk vill åka till och dela med oss.

Att jobba med mamma går faktiskt hur bra som helst. Det är en del som frågar hur det egentligen är att jobba med sin mamma och jag måste ärligt säga att det är jättebra! Vi har aldrig haft den där "kompis"-relationen många mor-döttrar har, men vi synkar och får det att flyta på!!!

Tack så hemskt mycket för att jag fått dela min tid med er och jag hoppas att så många som möjligt har vägarna förbi Gräsmark för att se tjusningen i det såsom jag och många andra gör! Vem vet, vi kanske ses!

Hej då för nu!
/ Johanna Andersson

Kommentarer

Populära inlägg