Heja landsbygden och människorna som bor där!














Idag har vart en helt vanlig dag med nya möjligheter. Jag är mitt inne i en flytt och försöker och få i ordning i min nya lya. Lyan är på Prästgårn i Gräsmark där jag också jobbar. " Nära till jobbet" har man fått höra ett par gånger... Tror dock att det kommer bli bra!

Kalasmakeriet på Prästgårn är en restaurang som min mamma öppnade för drygt ett år sen. Jag har växt in i rollen och känner nu att jag är lika delaktig som henne i att driva detta framåt. Att öppna resturang har varit hennes dröm i 40 år och möjligheten att öppna kom för snart två år sen.

Det har varit mycket att lära och ta in, men man känner sig säkrare och "köttet på bena" byggs på hela tiden. Efter att ha kommit tillbaka hem och på riktigt bosatt sig här i Gräsmark igen, inser man vad viktigt det är att möjligheterna finns, såsom affär, kiosk, bensin och allt annat som många tar för givet.

Människorna bakom framtidsvisioner och kraften att våga är verkligen inspirerande!!! Jag hoppas verkligen att fler tror på bygden och att inte allt ska centraliseras till storstäderna. Jag älskar det lilla, intima och genuina som känslan ute på landsbygden ger! Den känslan är det människorna som ger, inget annat!

Heja landsbygden och människorna som bor där! Hoppas på att imorgon blir en kanondag.

På återseende / Johanna Andersson

Kommentarer

Populära inlägg