Då var det fredag igen!

Igår var det fotbollsträning 10 tjejer var där och vi tränade i 1½ timme. Fem tjejer ur laget är med damlaget i LIF på träningsläger till Grekland under helgen. Så nu får ni visa dem vad ni kan! Jag skulle inte tacka nej till lite sol och bad – speciellt när man blickar ut igenom fönstret i detta nu. Det fick bli en promenad efter träningen igår också, gick upp till Berga Gård i Lysvik och sedan hem igen. Jag tycker att det är så himla fint där, träden, vattnet och vi ska inte ens tala på utsikten över Fryken. Magiskt. Där har jag spenderat många av mina midsomrar, dansat kring midsommarstrågen och sjungit med till fiol och dragspel kan det bli mer svensk sommar tro?


Ja ni, då var det fredag igen, var tar tiden vägen? Tycker att det för det mesta är fredag eller måndag. Helgen bjuder inte på några sensationella händelser, hoppas på bra väder så att man kan vara ute. Känner att det vore kul att ta med sig kameran ut och ta lite vårbilder, men vi få se. Hörde även ryktas om att de kanske skulle kunna bli en bowlingkväll, det var verkligen jättelängesen jag spelade bowling, så det skulle vara roligt.

Nu ska jag skriva ut och vika broschyrer till Sunne kommuns nya projekt Creare Vivere – att skapa är att leva.  Hoppas att ni får en bra helg / Emelie

Kommentarer

Populära inlägg