Då var det min tur.

Hallå där. Jag är Emelie Röjeskog, 21 år och kommer från Lysvik. Under de två närmaste veckorna är det jag som kommer att skriva inlägg här på Sunnebloggen.

Förra veckan gick jag under namnet ”Praktikant Emelie” men nu börjar det ordna till sig. Vad an detta kanske ni tänker? Jo, det är så att jag läser min sista termin vid Karlstads Universitet och under 9 veckor framöver kommer ni säkrast att hitta mig på kommunhuset i Sunne, där jag gör min mediepraktik. I tre års tid har jag pendlat till Karlstad för att läsa till informatör/ kommunikatör och nu till våren tar jag min examen i medie-och kommunikationsvetenskap. Åren har gått fort, riktigt fort.




Fotboll, revy och foto är något som ligger mig varmt om hjärtat. Under 2010 var jag med och startade upp Lysviksrevyn och vi är nu på g med vår tredje uppsättning som har premiär i November. Jag är även fotbollstränare till ett härligt gäng med tjejer födda 97-99. Förening? Lysviks IF såklart! När det är fint väder tar jag gärna med mig kameran ut och knäpper lite bilder också.

Vad kommer mina inlägg handla om? Ja, allt möjligt skulle jag säga - allt från fotbollsresultat till funderingar kring livet i stort. Min hund Sky blir nog med på ett hörn också.

Ha det bra, så hörs vi!
/ Emelie

Kommentarer

Anonym sa…
Trevligt, lycka till med bloggandet/Kathrin R

Populära inlägg