Man ska sluta när det är som roligast

”Man ska sluta när det är som roligast” är ett dumt ordspråk som jag aldrig trodde att jag skulle använda, men nu har mina två veckor på Sunnebloggen tagit slut, och även om jag tycker att ordspråket borde vara ”man ska sluta när det roliga kulminerat och blivit lite långtråkigt” så känns det ändå bra att sluta bloggandet idag. Jag tänkte även passa på att ge mina bästa sommartips i huvudstaden.


Om du har vägarna förbi Kungsholmen i sommar är sannolikheten stor att du kommer att hitta mig på följande ställen:

1. Mälarpaviljongen Underbar uteservering vid vattnet längs Norr Mälarstrand med servering på strandkanten, i lusthus och på pontoner. Detta var från början ett utpräglat gayställe, men idag är alla hjärtligt välkomna. Bedrövlig service, (eventuellt bättre för fagra män) men fantastisk stämning.
Adress: Norr Mälarstrand 64
malarpaviljongen.se

2. Solstugan En klassiker som alla Kungsholmsbor vet om, men turisterna missar. Solstugan ligger uppe på en bergsknalle och har kvällssol och utsikt över Karlbergskanalen. Inredningen påminner om en gammal sommarstuga med trasmattor, udda stolar och blommiga gardiner. Kom i tid för bästa platsen i solen. Det är lite lurigt att hitta hit, men knappa in adressen i Google maps, så kommer du rätt.

Adress: Snoilskyvägen 37
solstugan.com

3. Boulebar Gamla franska herrar och deras hobbies har aldrig varit hetare. Ta en öl och spela ett parti boule på sköna Boulebar i Rålamshovsparken. Det finns restaurang också, men annars är parken perfekt för en picknick.

Adress: Smedsuddsvägen 2
boulebar.se

Tack för mig!
Kramar / Kajsa Beausang

Kommentarer

Populära inlägg