Bra premiärhelg för Vattenlandet

Då så!!!
Live after death (favoritalbum med gruppen Iron Maiden). Musik och budskap som betytt mycket för mig ända sen jag fick ovan nämnda kasett 1985.

Trots hotfulla väderprognoser så fick vi inget regn på den 100 meter långa röda mattan och studenterna fick en oförglömlig kväll att bära med sig i sina liv. Historia har skrivits när balen för första gången på sjuttio år hölls på annan plats än stadshotellet och vi löste det med bravur. Evigt tacksam min personal som gjorde det möjligt att leverera. Känslomänniska som jag är var det omöjligt att inte fälla en tår när man sjöng Värmlandsvisan stående på stolarna som avslutning på balmiddagen. Det kändes som att vinna ett marathon, pressen att för första gången anordna en bal och ha så många kritiska/granskande ögon på sig. Ett misslyckande hade gett svallvågor ut över Värmland och förtroendet för mig kört i bött;)

Vattenlandet i Sunne leddes av platschefen Patrik Ekman och rapporterade att man omsatt 25% mer premiärhelgen i år än förra året. Tar det som om ett gott omen för resten av säsongen:) Eventet gick smärtfritt och beställaren är nöjd, vad mer kan jag begära av grabbarna. Stort tack för att ni sliter så hårt.

Idag den 18 juni ska vi fira Stinas födelsedag och glädjas åt att vara tillsammans.

Hälsningar Göran
Fru Fortuna ler åt mig just nu, fantastisk helg som passerade med stor portion tur med vädrets makter. Jag är helt utmattad när detta skrivs efter att ha fokuserat mest på Mastmagasinet de senaste åtta dagarna varav fem nätter med nattclub och studentbalen för första gången.

Kommentarer

Populära inlägg