Leva här och nu är en konst

Jag hade tänkt mig vara mer filosofisk framöver och ventilera känslor samt prata lite om själen, men det tar vi nästa vecka. Det är xtremt mycket just nu med allt omkring mig, barnens skolavslutning, vattenlandets uppstart som går väldigt smidigt men ändå.

Mastmagasinet fick förmånen att hålla studentbalen nu på lördag,. Eventbolaget servar fritidsmässan i Kristinehamn med tält och mat(väntas 10 000 besökare under helgen) och så fotbolls-EM på det!!!! Lever jag på måndag så kan inget stoppa mig:)

Intressant livet är med dess olika turer mellan hopp och förtvivlan stundtals och vikten av att hålla i det man tror på. TRON!!! vilken kraft det är, bara det att vattenlandet finns i Sunne eller Hotel Selma Lagerlöf är resultat av människans tro om en bättre framtid. Tänk om man satt med facit, då skulle inget ha byggts.

Nu är det där det är och vi har uppdraget att förvalta och utveckla vidare. Trots kraften hos människan att förflytta berg är vi samtidigt så sårbara, att släcka ett liv är alldeles för lätt. Leva här och nu är en konst, jag blir då och då påmind av Susanne att jag lever i framtiden!!! Då måste man stanna upp och tacka för insikten och den utsträckta hand en vän ger en. Hon ser att jag inte ser och påminner mig om vad jag missar. Tack min vän.

Oupps nu blev det lite djupsnack ändå, men vad jag vill komma till är hur vi förvaltar själen och då oftast genom rekreation (tyvärr är glappen för stora mellan semestrarna). På semestern matar vi oss med positiva intryck som ska ge oss välbefinnande, helt enkelt må bra. Om det är genom att inte göra någonting eller bestiga berg är upp till var och en att finna.

Nästa gång ska jag visa er lite hur vi gör:)

Hälsningar Göran.

Kommentarer

Populära inlägg