Möten

Ett EU-projekt som Fast Track har två år på sig i effektiv tid. I början nu har vi fokus på upphandlingar för att kunna driva projektet effektivt under tiden. En viktig del för projekt av den här typen är att ha en bra kommunikatör.

Vi har anställt Emelie Röjeskog som har en examen i kommunikationsvetenskap. Himla kul att ha en arbetskamrat som är född på 90-talet! Då projektet riktar sig mot att kunna matcha efterfrågan med nya YH utbildningar och bidra med att göra Sunne attraktivt för ungdomar och unga familjer att flytta så är det jättebra att ha Emelie med i projektet.

Igår hade jag möte med David Lindeby. David startar Interactive Institute i Karlstad. David kommer tillsammans med två kollegor bygga upp verksamheten under våren. Vi såg båda en bra koppling mellan Sunne och deras verksamhet. Ett uppdrag som David har är att det ska startas nya företag. David var inne på att nu kommer 90-talisterna på stark frammarsch och vi äldre måste ta vara på deras sätt att se på affärer och relationer. Transparens och idealist var något som återkom i resonemang. Nytt möte bokat! Mer om Interactive Institute hittar du här https://www.tii.se/

Igår hade jag och Emelie även möte med Reine Flodin VD för Sunne Turism och planerade för möten med olika intressenter inför Climate Arena. Kul att intresset är stort!

Vänliga hälsningar Per

Kommentarer

Populära inlägg