Marcus Gullströms tur att blogga


För några veckor sedan fick jag erbjudandet att blogga och jag tyckte det lät spännande så jag tackade ja.
Jag är född i tvillingarna den 3:e juni i Torsby kl. 02.40, enligt säker källa, och uppvuxen i Sunne.

Hela mitt liv har präglats av mitt genuina idrottsintresse och då menar jag att utöva och inte i första hand att ha stenkoll på allt och alla inom idrott. Visst tittar jag en hel del på idrott men jag är inte fanatisk så jag måste ha särskilda tv-kanaler för att följa mitt favoritlag.

Trots att jag varit bosatt i Sunne hela mitt liv har jag ändå flackat runt lite på orten. Jag har bott på "gårn" i Skäggeberg, där jag har många trevliga och ett och annat mindre trevligt minne ifrån. Jag har bott i Klockaregården, Gårdsjö, Bengster/Sunsdvik, Brobyäng, Åmberg, Leran, S. Borgeby och nu befinner jag mig på Hea. Förutom det lokala flackandet har jag rest jorden runt två gånger och varit på semester/träningsläger/projektresor i Europa vid flertal tillfällen. Några resor återkommer jag till. 

Jag har två barn (Malve och Alvin), 8 och 6 år unga som också är idrottsintresserade. Min mor heter Kajsa och min far heter Pär. Mina syskon är Håkan, Henrik, Mikael, Mathilda och Adam.

Jag jobbar för närvarande på Fryxellska inom matte och no (fysik/kemi/biologi). Större delen av mitt arbetsliv har varit inom kommunen/skolan, så nu när påsken nalkas har jag förmånen att vara ledig och ska åka till Barcelona på träningsläger med Rottneros IK. Vi är 20 st som åker för att svetsa samman gruppen inför årets seriespel i div. 4. I fjol vann vi div. 5 så vi gick upp en serie och får nu se fram emot tre fryksdalsderbyn (Kil, Sunne, Torsby) förutom de övriga matcherna som är lika viktiga då det är lika många poäng som står på spel i varje match. I skrivande stund väntar en träningsmatch inom någon timme så jag får avsluta här och förbereda inför den och återkomma vid annat tillfälle.
/Marcus

Kommentarer

Populära inlägg