Spännande ishockeymatch!


2013-05-16
Att jag skulle börja kommentera sport, känns väl ungefär lika ologiskt som att Lasse Granqvist skulle starta kurser i knyppling eller nåt. Att jag skulle ägna årets första varma kväll till att sitta inne, klistrad framför TV:n och se på ishockey, känns ju inte heller särskilt sannolikt, men så blev det. Jag har just sett Sverige slå Kanada i VM-semifinal på hemmaplan och det känns som att man fått vara med om något stort, ungefär som när Foppa gjorde en ”Foppa” eller när Hyland skrek att ”den glider in i mål” eller när ovan nämnde Granqvist nästan dog i direktsändning när vi vände ett 0-4 underläge och vann mot Finland. Ska man sätta en liten peng på att Fredrik Petterssons straff blir frimärke någon gång i framtiden?

I dag hade jag förresten tänkt skriva mitt bästa blogginlägg någonsin. Jag hade tänkt smeka fram orden och få till det så där fantastiskt bra så att människor skulle få en upplevele av att de skådat himmelriket och uppfyllts av vishet kring livets mysterier och lite allt möjligt. Troligtvis skulle både Nobelkommittén och Svenska akademien höra av sig, men så råkade jag slå på TV:n och fastnade där i stället.

I morgon ska vi åka till Arvika och titta på Love när han framför sin studentkonsert på Ritz. Då utlovas det hålligång. Detta får ni inte missa gott folk. Det kommer att bli jättebra. Har du möjlighet så åk dit. Efter det har jag säker något som jag begriper mig på, att skriva om.

Ha det så bra folks!

Kommentarer

Populära inlägg