Tv-tittande och Studentkonsert

11/5

Idag var det både utcheckning och incheckning av gäster. Hela flygelbyggnaden blev tömd, städad och pyntad och i eftermiddag kom det nya gäster från USA. Det var en far och dotter med svenska rötter. Det var så trevligt att prata med dem och en rolig grej var att dottern bodde i Washington DC där jag spenderade ett år mellan 1991-1992.

På förmiddagen såg vi inte Sunnebördiga Kajsa Beausang på TV 4:s morgonprogram. För att förklara varför jag skriver så, var det nämligen så att hon hade skrivit på Facebook att hon skulle vara med på tv 10.50 och ge resetips. Vi som aldrig ser på tv satt som klistrade framför tv:n och väntade men ingen Kajsa kom. Vi funderade på om det blivit något missförstånd men fick sedan nys om att Kajsa blivit offer för sin egen möhippa! Det var ett roligt bus det!

På eftermiddagen var det träff för Elnas konfirmandgrupp och lite senare var det dags för oss föräldrar att närvara. ”Megafika” hade prästen skrivit i informationen och det var det verkligen. Många föräldrar var det dessutom.

Richard har jobbat på i köket och nu är det väl bara belysningen och någon list som fattas. Vi är riktigt nöjda!

I morgon är det Elnas konfirmation och det har fejats en hel del idag. Dukningen är klar och vi ska sitta i det så kallade ”Trädgårdsrummet” , som vetter mot frykensundet. Elna och jag har plockat vitsippor och satt dem i små vaser och ställt ut på borden och det blev sött.

Love har nyss kommit hem från Arvika där han går på musikskola. Han har en egen konsert nu på fredag i Arvika och har övat med de andra medverkande idag. Det är hans studentprojekt och i Loves fall är det alltså att anordna en konsert med allt vad det innebär. Just i detta nu skriver han musik. Precis när jag skrev det, övergick det i något klassiskt verk på piano. Han spelar nästan all vaken tid tror jag. Tänk vad underbart att brinna så för musiken!
 
 


 

Kommentarer

Populära inlägg