Vårkänslor och vardagssysslor


Då var det min tur att skriva då. Har faktisk haft lite funderingar på att starta en blogg i och med att vi köpte Prostgården men det har inte blivit prioriterat. Istället har tiden gått åt till att bygga upp verksamheten samt att göra allt det där andra som ska göras i ett hem.

Jag jobbar som Tandhygienist hos Samuelssons Tandvård och har så gjort i tjugo år. 20-års jubileet firade vi nyss med middag och Queenshow på hotell Selma Lagerlöf. Det var en riktigt bra show som man lever på en lång tid!

När jag kom hem från jobbet idag tänkte jag laga middag men Elna och hennes kompis Johanna höll på att göra pannkakor, så jag kunde gå ut i solen en stund och kratta. Det är ju en del att kratta här så man får ta lite i taget. Jag njuter verkligen av miljön här på Prostgården och tänker ofta på folk som verkat här under årens lopp. Det känns stort att få vara en del i historien med Prostgården.

I söndags hade vi stora utcheckningsdagen så det är en del att tvätta och bädda! Jag ska sätta upp en tvättlina ute för det är så härligt med nytvättade sängkläder som hängt ute. Enda problemet är fåglarna som tycks vilja pricka vår rena tvätt!

Idag är det helt fantastiskt väder och jag vet inte om jag något tidigare år längtat så efter värmen. Richard och jag har precis varit på promenad i Sundsberget för att insupa våren och se blåsipporna som växer så här års. Sundsberget har numer en certifierad vandringsled som är mycket fin. Om ni har möjlighet, ge er själv en stund och njut av det vackra i naturen. Det är nästan overkligt att se alla dessa blåsippor.


Kommentarer

Populära inlägg