Lyckliga människor trots dåligt väder

Igår var hela dagen fylld av lyckliga människor trots dåligt väder, och det är kanske inte så svårt att lista ut varför. Skolavslutning, student och niornas bal.
Tänk vad länge alla längtat efter gårdagen och så var den äntligen här! Själv tycker jag att året har gått väldigt fort, men jag har självklart hunnit längtat efter skolavslutningen och 9 veckor med ledighet! 

För mig kommer allt vara som vanligt efter sommarlovet, förutom att Brobyskolan ska slås ihop med Brobygrafiska så att jag kommer byta skola och kanske tyvärr även en del lärare. Men för de som slutar 6:an, 9:an och förstås de som tar studenten är känslan antagligen helt annorlunda, då de inte kommer tillbaka till något som är som vanligt och har lämnat sin gamla skola och flera år med studier bakom sig.

Efter avslutningen igår släppte vi i 1:an och 2:an ut ballonger för studenterna när de sprang ut, vi såg när de åkte flak och på kvällen var jag även och kollade på mina kompisar i nian som skulle på bal. Så det gick ju inte att göra annat än att vara avundsjuk på studenterna och längta tills om två år då det är min tur, eller längta tillbaka till förra året när jag slutade nian och fick gå på en så himla rolig bal.

Det här var mitt sista inlägg, så ni får njuta ordentligt av sommaren! Läsa böcker, bada, sola, grilla och allt annat som hör till sommaren.

/Olivia





Kommentarer

Populära inlägg