Blå stjärna som gillar idrott, hälsa och spänning

Många tankar som passerar när man får äran att sätta avtryck inuti Sunnebloggen. Vill säga allt på en gång, men måste försöka sortera ord och meningar och få in dem i ett sammanhang. Jag skriver gärna, men det blir ofta korta texter, sällan läst av någon.  

Just nu, i skrivandets stund, är det måndag kväll och jag sitter och tittar på ett paket glasnudlar och funderar på vad jag ska ta mig till med den oöppnade förpackningen. En wok tillsammans med några sockerärtor, morötter och lite vitkål borde vara tillåtet. Jag är en 5:2-are, och idag är det en av dagarna två som mestadels består av drickande.
Alltså, det här ska inte bli två veckor bloggande om dieter, ville bara att ni ska veta hur det ligger till med glasnudlarna och mig. Är inte den bästa på att hålla kolla på det där med Kcal (vad det nu kan betyda.... men skulle kunna vara en förkortning av Katarinas censur av livsmedel). Ja, nu kan du dra den slutsatsen att det är inga vetenskapliga texter jag kommer att lansera. 

Jag är inte bara 5:2-are, bildkonstnär, sambo, mamma, matte, utan jag tillhör stolt Svenska Blå Stjärnan (SBS), om du är det minst nyfiken på djurhållning och djurskydd, besök SBS hemsida: www.svenskablastjarnan.se. Jag och cirka 40 andra Stjärnor har varit i Solna under helgen på konferens och diskuterat bland annat krisberedskap, medlemsvärvning, kelat med Kungsboan Tessin och Fågelspindeln Bettan. Vågar du bli medlem?

Höll på att glömma bort, vi var på ett intressant besök på Hovstallet. Och tur det, fick skärpa upp min allmänbildning en aning; nu vet jag att Djurgården är en 12 mil lång ridväg, som går kors och tvärs. Har alltid trott att det var ett fotbollslag. 

Nu har jag fått med viktiga livskomponenter: idrott, hälsa och spänning. Jag avslutar dagens rapportering med bilder på Bettan och Tessin.
/Katarina Linnerstorp
Fågelspindeln Bettan

Kungsboan Tessin

Kommentarer

Populära inlägg