Raka vägen mot jul med lite frestande festande

Jo, så att då har jag av klarat årets första julbord. Kanske borde tilläggas att det inte bara handlade om mat utan även en show med Torsbybandet TopCats och Kjell-Åke i Myra, eller Kjell-Åkää, en av de två som bor i Metbäcken. Jag funderar faktiskt på vem den andra kan vara.

Det var bra drag, speciellt i slutet, de scenvana människorna lyckades få de flesta att lyfta sig för att skaka ner maten som lagt sig som en tampong i halsen. Varje julbord brukar avslutas med godis och det var likadant här. Personligen så äter jag inte godis, men tänkte göra Anders glad och plocka med den andelen godis om jag inte åt hem till honom, typ en doggybag, men det hör blev mer som en goodiebag.

Typ sådana som butiker delar ut för att kanske skapa en god kontakt och presentera något speciellt och dela med sig av det lilla extra av sitt utbud. Ja, ja, hur som helst så tog jag med lite godis hem till Anders. Ni får tolka det som ni vill, men för att inte göra det mer spännande eller sexistiskt än så här kan jag berätta att min lilla aftonväska innehöll en hel hög med tamponger. Nu blev det i och för sig ganska spännande att gå på toaletten. Det gällde att ta rätt bland alla små plastförpackade produkter. Eller kanske ganska häpnadsväckande att ta fel vid kaffet.
/Katarina

Kommentarer

Populära inlägg