Friåkning i Italienska Paganella

Hejsanhoppsan!
I måndags flög jag ner med Team J till München, sedan körde vi vidare till Paganella i Italien med bilar. I tisdags körde vi lite friåkning (det var planerat att vi skulle köra bana, men tyvärr fanns det inte nog med snö…) Så vi körde fritt i några timmar istället, sjukt kul. Jätte fint här och jag trivs verkligen i Paganella! 

Frukosten är inte direkt som hemma i Sverige dock, mest en massa kakor. Så vi fick lov att köra ner till affären och köpa lite havregryn, frukt och lite torkat kött, mums! 

Idag (onsdag) körde vi slalombana, inte så jätte mycket snö denna gång heller (håller tummarna för att det blir bättre på tävlingen), men jag tog ett åk i banan, kändes bra. Så jag bestämde mig att köra fritt resten av dagen. Väldigt fin friåkning här, backarna är hur långa som helst, och det är riktigt varmt och soligt!
 

Strålande sol och tio grader varmt, underbart!


Efter skidåkningen stack jag ut och sprang en liten stund, för att få ut all syra jag fick i benen från friåkningen. Va ute i 30 minuter, sen stretchade jag. Och efter det stack jag upp till skidbacken igen, för att äta en härlig italiensk carbonara. 

Snart är det race dags, ska bli kul att tävla igen! Hoppas att jag kan känna mig lika fokuserad och redo när jag står på start den här gången! J 

Kommentarer

Populära inlägg