Derby mot Luleå


Igår var det gameday för oss, vi skulle åka upp till norrbotten och ta oss ann utmaningen att slå Luleå i ett fullsatt Coop Arena och plocka med oss tre poäng till Skellefteå. Det var en fantastik inramning med hög stämning i arenan, man märker att poängen som vi spelar om blir bara mer och mer viktiga.
Våra hängivna supportrar hade även dom satt sig på bussen för att komma till Luleå för att stötta oss bland alla rödklädda Luleåfans, det är en härligt känsla att höra deras stöd och få se våra svartgula färger på bortastå.
Tyvärr för oss vart det en blytung uddamålsförlust med siffrorna 2-1. Att förlora hockey matcher är den värsta känslan som finns, det är som att hela världen rasar. Det låter kanske konstigt men för oss som är där i omklädningsrummet och för våra supportrar, som precis som vi inte vill annat än vinna, så tar det väldigt hårt.
Uppladningen som tog start tidigt på morgonen med möten och träning på lite detaljer känns som helt i onödan. Det är väldig lätt att man då fastnar i dåliga tankar angående matchen och blir arg och besviken på sig själv. Därför har jag fått lära mig en liten tumregel att i en timme får jag tänka på det som har hänt, gå igenom det och sedan är det dags att gå vidare. Med så tätt spelschema som vi har finns det inte tid till att vara sur och tycka synd om sig själv utan man får helt enkelt ta lärdom av det som gick snett och på det sättet utvecklas. Våga lära sig av sina misstag är otroligt viktigt!  
 
Ikväll får man koppla av i soffan och ladda om inför nästa match som är på fredag, vi gästas då utav Modo Hockey./Stefan

Kommentarer

Populära inlägg