Stefan Steen, hockeyproffs presenterar sig


Hej alla Sunne bor!
Vill passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året och hoppas att alla har det bra hemma i Sagolika Sunne. Nu har det alltså blivit min tur att få dela med mig utav min vardag som hockeyspelare. Jag hoppas man kan föra staffetpinnen vidare och föra den framåt lika bra som alla andra föregående bloggare.

Stefan Steen

Mitt namn är Stefan Stéen och jag är 21 år gammal och jag är en stolt Sunne pöjk!
Vid 15 års ålder flyttade jag ifrån tryggheten hemma i Sunne och provade mina egna vingar i den hockeytokiga lilla byn Leksand. Det var ett stort och mycket betydelsefullt steg för mig och min hockeykarriär. Leksand skulle då komma att bli mitt hem i tre år där jag skulle få lära mig otroligt mycket inte minst hur man överlever på egen hand med allt vad det innebär. Men det var ju inte min största anledning till att jag skulle flytta 20 mil norrut, utan jag skulle flytta till Leksand för att gå på deras hockeygymnasium och utbilda mig och jobba så pass hårt att jag en dag skulle kunna bli hockeyproffs.
Men allt blev inte som planerat, jag lämnade Leksand redan efter två år pga olika anledningar och förflyttade mig ytterligare 70 mil uppåt i vårat avlånga land. Jag skulle avsluta min gymnasietid i en lite större stad men minst lika hockeytokigt som Leksand, mitt nya hem skulle bli västerbottens stolthet Skellefteå.
Skellefteå verkade toppen för mig och här såg jag en möjlighet att kunna ta nästa kliv i min karriär, ett val som var väldigt svårt men som jag idag är glad för att jag gjorde. Efter två års spel och mycket träning med Skellefteås junior lag fick jag mitt första A-lags kontrakt som gjorde mig till hockeyproffs. Jag hade nått mitt första mål, nu tränar jag och sliter varje dag för att ta mig ännu längre och framtiden får utvisa vad som sker.....

Jag har tänkt dela med mig utav min vardag som består av mycket träning men också många roliga upplevelser, jag hoppas ni kommer gilla det!

                                                                                                                       // Stefan 

Kommentarer

Populära inlägg