Drömuppdraget med Alcazar

ÄNTLIGEN är det offentligt!! Idag gick pressmeddelandet ut. Alcazar - Disco Defenders är krogshowen ni inte vill missa nästa år.

Edward af Sillén står för manus och regi och JAG har fått drömuppdraget som huvudkoreograf för showen! Att bära på en sådan rolig nyhet har varit näst intill plågsamt. Nu får jag äntligen dela med mig. Musiker, dansare, discobollar och så Alcazar förstås. :) Årets show 2015 is in the making!

Uppsättningen ”Disco Defenders” ska bli en totalupplevelse för gammal och ung med glitter och glamour, fylld av discohits med stadiga beats från dåtid till nutid. Premiär 12 februari 2015. Biljetterna släpps 21 oktober.
Helgen som gick var fullspäckad med roliga uppdrag! Tillsammans med artisten Cherie Cherokee och hennes utvecklade danskoncept Wolfpack uppträdde jag på festernas FEST i lördags då PRETTO PRs Fredrik Robertsson firade 29 glamourösa år. Uppträde gjorde även den legendariska Amanda Lepore. Alla var där!
Vi stod som vanligt för underhållning på Café Opera fredag och lördag med danskonceptet BRANDED och flera samarbeten med olika klubbar planeras framöver.

Första kostymprovning för Julgalan 2015 är gjord. Ska bli såå roligt. Vi kommer till Löfbergs Arena i Karlstad 6 december. Se mig dansa med artister som; Darin, Pernilla Wahlgren, Dr Alban, Amanda Fondell, Oscar Zia, Linda Pritchard och Robert Pettersson (Takida och Stiftelsen).

/Chris

Foto: Privata, Luna Collective, Oscar Jettman för Finest.se, Katarina Ljungdahl för QX.se





Kommentarer

Populära inlägg