Stolt över att jag kommer från Sunne i Värmland

Alla väljer vi hur vi vill presentera oss själva, eller hur?

Hej! Tja! Hejsan! Mitt namn är.. Jag heter.. Jag jobbar som.. Jag arbetar med..
Har ni funderat på hur ni presenterar er själva?

Det är ändå dom första orden man byter med den/dom man träffar som ger det första intrycket, näst efter klädsel och utstrålning så klart. Pratar jag inför en större grupp så har jag tänkt på att jag alltid nämner att jag är från Sunne i Värmland.  Som att det är en viktig del av min identitet. Det kanske det är också. Det ger ju en större bild av mig som person än om jag inte skulle säga något alls.

Hur som helst så är jag väldigt stolt över att jag kommer från Sunne i Värmland. Det är vackert och fullt av kultur vilket påverkade mitt val av yrke. Hade det inte varit för Västanå Teater så hade jag aldrig träffat de människor som inspirerade mig att utvecklas till den jag är idag.

Hade inte Tuula Dajén uppmuntrat mig till att dansa mer så hade jag antagligen inte valt att satsa just på dansen professionellt. Hade inte Marie Ståhl lyssnat och uppmuntrat min brinnande passion för att jag tidigt ville nå väldigt höga mål så hade jag aldrig hittat skolan som blev min yrkesutbildning redan under gymnasiet.
 
Det är viktigt att minnas vart vi kommer ifrån. Det är en del av en viktig historia som vi bär med oss. Som lagt grunden för den vi är idag. Det är klart att vår bakgrund har betydelse i olika val som vi gör genom livet. Jag bär med mig en enorm ödmjukhet, respekt och tacksamhet till Sunne och alla människor som influerat mig.
 
Många pratar om att när man når framgång så är det lätt att glömma vart man kommer ifrån och vilka människor som påverkat att man faktiskt hamnat där. För mig är det tvärt om.

Jag tänker ofta på allt som spelat roll och haft en inverkan under min resa. Jag känner att det enda sättet jag kan tacka alla på är att ta till vara på det jag fått och sträva efter full potential i allt jag tar mig för.

Och inte minst genom att inspirera andra att nå sina drömmar.

Vill dela med mig av en text från en okänd avsändare;
¨I think the only reason people hold on to their memories so tight
is because memories is the only thing that doesn't change when everyone else does.
Always remember where you came from because when someone is gone or 
out of your life for good, it may break your heart¨

Hej,
Jag heter Christopher Bergström.
Jag kommer från Sunne i Värmland och det har betytt allt för mig och dit jag kommit idag.

 


Kommentarer

Populära inlägg