Pia Dahlgren checkar in som bloggare


  1. Vem är jag som fått denna ära att vara bloggare på Sunnebloggen?
  2. Varför har jag fått den frågan? Vad har jag att berätta som är så intressant och spännande?
Jag börjar med att besvara frågan om vem denna tjej är, som med skräckblandad förtjusning tackat ja till att under några veckor vara Sunne kommuns bloggare.
FAKTA
Jag är döpt till Pia-Maria Dahlgren, men kallas av de flesta för Pia. 37 år och uppvuxen i Sunne. Ett tag som utflugen men kom tillbaka till Sunne, där jag nu bor sedan några tillsammans med min familj, i ett hus bara några gator från mitt barndomshem.
Familj - en fantastisk man och två underbara killar på 7 och 3,5 år. Föräldrar och två syskon som står mig väldigt nära.
Intressen - Ladies Circle, träning, möta människor, resor och dykning.
Egenskaper som beskriver mig - energisk, positiv, nyfiken med stor drivkraft.
Bilden är på mig och mina pojkar Hugo och Ludvig, när vi nyligen var uppe skidsemester och bröllop för min svåger och svägerska uppe i Saxnäs, Norrland.
Svaret på den andra frågan hittas i mina intressen.
Jag har fått frågan om jag vill blogga eftersom jag är med i en organisation som heter Ladies Circle.
Tillsammans med mina klubbtjejer och vår broderklubb i Arvika ska vi arrangera vårt årliga Riksmöte i Sunne under fyra dagar. Riksmötet kommer att locka upp emot 1000 personer till vårt Sagolika Sunne den 28 - 31 maj.

Tillbringade gårdagen med att vara i Falun och titta på längdskidåknings-VM. Vilket arrangemang och vilken folkfest det är. Imponerad av arrangörerna.
Så nu lämnar jag min första dag som bloggare för att se på den avslutande 5-milen, för att sedan åka till ett möte med Ladies Circle-tjejerna.
Vi ska diskutera och förbereda vårt Distriktsmöte som blir av 7 - 8 mars. Det räcker inte med att arrangera bara ett evenemang... det är ju SÅ kul att ordna möten för andra.
Det ger mig enorm energi och glädje. /Pia

Kommentarer

Anonym sa…
Heja Pia friskt humör
det är du som Sunne framåt för!
Heja, heja, heja!
:-)

Mvh
En grannkärring

Populära inlägg