Ett samspelt lag tar första vinsten

Träning och planering ger resultat och vinst i matchen mot Sifhälla.

Vi fick en del sena återbud under lördagen och söndagen men det löste sig till slut med allting och vi hade med 15 spelare när vi styrde kosan mot Säffle för match mot Sifhälla. Lena på Gylleby asylboende var snäll och lånade ut sin buss till oss. Vi samlar in 50 kronor per person till bränsle och som vanligt har killarna inte jämna pengar med sig. Vi kom fram i god tid så jag åkte och fixade bananer och en smörgås till en av killarna i laget som var hungrig.

Sunnealliansen, ett mixat fotbollslag och integrationsprojekt mellan IFK Sunne och Sunne kommun, enheten för ensamkommande barn. 
Andrea höll i matchgenomgången som vanligt och fick alla bra taggade inför matchen. Det blev en jämn första halvlek där vi hade lite tur och slapp ligga under med ett mål. Under matchen gjorde vi en del taktiska flyttningar inom laget i samråd med vissa spelare. Vi i kom igång mer och mer och till slut vann vi matchen med 1-0 genom mål av Jimmy, ett vackert frisparksmål.

Efter matchen var alla killarna och vi ledare på bra humör med mycket skratt och dividerande fram och tillbaka om var vi skulle avnjuta en finare middag på vägen hem. Det blev Burger King i Grums.
/Sunnealliansen Kenneth Holm

Kommentarer

Populära inlägg