Alma Lindahl Johansson presenterar sig



















Hej hopp!
Jag heter Alma Lindahl Johansson och ska blogga denna vecka, jag är 14 år gammal och bor tillsammans men min familj här i Sunne. Jag har tre bröder, två som är tillräckligt stora att bo själva och en lillebror.

Jag blev tillfrågad om jag ville blogga och berätta om hur det är att vara ung i Sunne. Det ska bli spännande och roligt att berätta om min vardag. Att dansa är det jag älskar mest. Man känner sig fri och släpper alla bekymmer det ger en riktig kick, om man känner sig stressad eller inte haft en bra dag. När jag dansar blir jag alltid på bra humör. Att resa och upptäcka nya platser och träffa nya människor är något som jag tycker om.

Jag tänker på min framtid och ägnar mig mycket åt skolan för att jag vill ha en bra utbildning och kunna välja det jobb jag vill ha. I skolan händer alltid något roligt, kompisarna är snälla och lärarna är bra och har till och med lite humor ibland.

Mode är också ett av mina intressen, jag åker gärna in till stan med kompisarna på helgerna och shoppar loss. Jag tjänar mina pengar själv genom olika jobb. Jag har jobbat på Strandcaféet som servitris hela sommaren och där trivdes jag bra och fick många nya vänner. Innan det har jag också jobbat som servitris på ett bröllop. Annars städar jag hemma en gång i veckan. Nu ska jag träna på mitt NO-prov som jag har på fredag, så syns vi i nästa inlägg.

kram Alma

Kommentarer

Populära inlägg