Mysig höst med fight- och balansträning



Hej hopp igen!
Idag har det varit en skön dag i skolan med bild och skolans val. På bilden håller vi på med att skissa monster, det är spännande att se sin egen och alla andras skuggningar som från början bara var fem streck och nu har blivit monster med hjälp av en blyertspenna och skuggningsteknik.

Skolans val är något som är nytt för i år, då man får göra lite vad man vill d.v.s man ska göra saker som man kanske ligger efter i för att man har varit sjuk eller om man vill göra sina läxor eller något annat. Jag tycker att det är väldigt bra att vi har det för då slipper man göra det hemma och man har chansen att fråga en lärare om hjälp om man inte förstår.

Efter skolan åkte jag ner till Lindex och shoppade lite, det blev en snabbis eftersom jag var tvungen att åka hem för att äta, träna på läxor och prov och sedan åka på karaten.

Det var lite kyligt när jag åkte hem från skolan men det gjorde ingenting för jag tycker att det är mysigt att få sätta på sig vantar och mössa och det känns som om luften blir mycket friskare. När jag kom hem serverades det soppa som värmde gott efter en cykeltur i kylan.

Klockan kvart i sex åkte jag till träningen, det var ett väldigt jobbigt, men lärorikt pass då vi tränade lite kumite (fight) och lite balans. I början av passet fick jag vara lärare och hjälpa till med de mindre och nybörjarna. Det är alltid lika kul att se hur dom utvecklas under passet, veckorna, månaderna och till och med åren.

När jag cyklade hem igen var det mörkt ute och då är det viktigt att ha reflexer på sig och att sätta på ljuset på cykeln. Det lyste så fint inne i centrum av alla gatlampor, nog är det lite mysigt när hösten och mörkret kommer ändå. Hösten är så vacker med alla sina färger, tycker ni inte det?

Kramar Alma






















Kommentarer

Populära inlägg