En speciell livsstil, från 0 till 100

Hej kära läsare!
Hoppas ni haft en bra start på veckan.
Här ombord på Stavangerfjord (så heter båten som jag jobbar på) har det varit fullt ös hela helgen.
Party party och show från kl. 21-02. Som jag skrev sist, fokus: Jobba-Sova!

Det känns skönt med söndag (i skrivande stund).
Att kunna sitta ner en stund och reflektera över veckan som gått.
Jag tänkte att jag skulle berätta lite om den!

Jag jobbar två veckor på båten, och sedan är jag ledig i två veckor. Det är ett ganska bra upplägg som ger chansen att gå på auditions och göra andra projekt vid sidan av. När jag inte är ombord så bor jag mitt i smeten i Stockholm, något som passar mig bra. Jag älskar pulsen och känslan av liv och rörelse. Såklart i kombination med att komma hem till skogen emellanåt :)

Jag har jobbat på det här sättet i snart ett år (ovanligt långt kontrakt!). De flesta gångerna som jag kommit hem och haft min ”fri-period” så har det varit ganska lugnt. Jag har varit rätt mör både psykiskt och fysiskt efter två och ibland tre veckor ombord, så att vila upp sig och träffa mina vänner och familj har varit prio ett.

Nu när jag närmar mig slutet av kontraktet så har jag vant mig vid växlingarna, och har mer energi när jag kommer hem. Såklart är det en speciell livsstil. Alla går till sina jobb som vanligt och ekorrhjulet rullar på, medan jag måste se till att mitt liv flyter utan att jag hamnar i zombie-mode.
Något som jag dock har lärt mig under det här året, är att zombie-mode kan vara det absolut bästa för att komma framåt. Att likt ett murvel-djur samla energi, för att sedan när det väl är dags, springa framåt. Från 0 till 100!

Ett bra exempel på detta ägde rum den här veckan, då det blev konsert och audition i två olika städer under en och samma dag. Det berättar jag mer om imorgon./Kornelia

Kommentarer

Populära inlägg