Om att fotografera


Jag har länge tyckt om att fotografera, men sedan några månader har jag fotograferat och dokumenterat min vardag med en systemkamera, en Canon. Det är så kul! Det blir också en sådan skillnad i bilderna, de får ett annat djup i en system-/digitalkamera. Jag fotograferar ju det mesta som kommer i min väg men något som är extra roligt är att fota mat och fika. 


Fråga mig inte varför men jag älskar bilder på mat i tidningar och böcker och jag följer många matkonton på sociala medier! Min favorit inom detta är Leila Lindholm och jag inspireras också utav henne som inredare och hennes miljöer i de olika tv-program hon gör. Hon har också gjort en inredningsbok som jag benämner som min ”inredningsbibel” … 

Jag tycker också att det är roligt att laga mat och när jag lagar/fikar/bakar något gott så brukar jag fota det och dela det med andra via Instagram. Att laga och äta mat är ju ett evighetsjobb som vi alla har, och hittar man goda grejer så är det ju roligt att dela med sig av det tänker jag. 


Just kaffebilder har blivit lite av ett ”tema” på min Instagram, att bygga upp små miljöer runt just kaffet är roligt! Vi svenskar är ju väldigt förtjusta i vårt kaffe just så de brukar uppskattas! :)







Med detta inlägg så säger jag tack och bock för mig här på Sunnebloggen, tack för förtroendet! Hoppas att ni har uppskattat mina inlägg, kanske har jag lyckats inspirera dig till att gå på loppis, börja träna, eller våga lite mer här i livet? Jag hoppas det i alla fall! :) 
Någon annan aktiv blogg har jag inte för tillfället, men om ni skulle vilja följa mig någonstans så föreslår jag Instagram.

Var rädda om er och var snälla mot varandra! / KRAM, Frida 




  

Kommentarer

Det blir verkligen stor skillnad ja!

Populära inlägg